GÖNÜLÇELEN | GİZEM BİLİCİ | Kitap Yorumu

09:15:00, BY Elsa Kitap -



“Ama belki de en sevdiğim sakarlığın, gözlerime takılıp yüreğime düşmendi…”


Merhaba arkadaşlar bugün sizlere mis gibi kokan bir kokulu kitap olan Gizem Bilici'nin kaleminden dökülen ve Yakomoz Yayınları'n da basılan  ayracına bayıldığım "Gönülçelen" kitabı yorumu ile karşınızdayım.  Gönülçelen 'i ilk olarak ben yarısına kadar wattpad de yayınlanırken okumuştum ve tam bir Demir fanatiği olmuştum. Şimdi kitap olarak okumak bir başka güzelmiş.


Kitabın içeriğine gelirsek sakarlıkta sınır tanımayan kızımız Merve yaşadığı bazı olaylardan dolayı insanlara karşı soğuk olan  Demir 'in hikayesi. Merve'yi sakarlıkları yeni başlayacağı iş hayatında da yalnız bırakmaz.  Kahveyi yanlışlıkla Demir'in üstüne döker ve böylece olay zinciri başlar. 

Demir ise üstüne sıcak kahveyi döken bu sakar kıza artık ne işkence yapacağını düşünmeye başlar. 
Merve'nin sınırlarını zorlar  fakat hep genç kıza destek olur. Her anlamda. Yavaş yavaş kızımıza aşık olur fakat bunu dile getirmez. Bir bakmışsın iyi bir yumuşak bir yapıya sahip olur bir bakmışsın sert bakışlarından ödün vermez. Bir anını tutmaz yani bir nevi. Fakat Merve'nin onun için ne kadar değerli olduğunu anladığında bazı şeyler için çok geç olur.  Bir anlık sinir ile Merve'nin kalbini paramparça eder ve bundan sonra kendini affetmesi  için her şeyi yapar peki Merve affeder mi onu bilemeyiz?

Yazarın kalemi akıcı ve netti. Kitabı okurken zevk aldım ben doğrusu. 
Gizem Biliciye yazarlık hayatı başarılar dilerim. Zaten wattpad de bir çok hikayesi var. 
Hatta önümüzdeki haftalarda yeni bir kitabı daha çıkacak. Umarım o kitabın yorumu ile de karşınızda oluruz. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP