Aşkın Şarkısı // Kylie Scott Tanıtım

09:21:00, BY Elsa Kitap -
Jimmy Ferris ile yakından tanışmanıza az kalmış olabilir... Stage Dive grubunun en huysuz, en asabi ve en kendini beğenmiş çocuğuyla tanışmaya hazır mısınız?





23 Ekim'de raflarda!
Aşkın Müziği ve Aşkın Ritmi romanlarının New York Times çoksatan yazarı Kylie Scott, Aşkın Şarkısı’nda Stage Dive’ın seksi ve kendini beğenmiş vokalistiyle size uykusuz bir gece geçirtecek!
Stage Dive’ın vokalisti Jimmy her istediğini, her istediği anda elde etmeye alışmıştı; bu ister içki, ister uyuşturucu, ister kadın olsun. Fakat sonu gelmeyen taşkınlıkları hem kendisi hem de grup için bir felakete dönüştüğünde Jimmy ipleri yeniden eline almak zorunda bırakılmış ve onu beladan uzak tutacak yeni asistanı Lena’yla karşı karşıya kalmıştı.
Lena, seksi rock yıldızının zırvalıklarına boyun eğmeye niyetli değildi ve aralarındaki çekime rağmen ilişkilerini tamamen profesyonel seviyede tutmaya kararlıydı. Fakat Jimmy sonunda Lena’yı fazla zorlayarak kaçırmayı başardığında, belki de başına gelen en iyi şeyi kaybetmiş olacaktı…
“Her ânını adeta içimde yaşadım ve kitabı bitirdiğim anda yeniden başlamak istedim. Her kızın hayallerini süsleyen türden bir rock yıldızı ve aşk hikâyesi.” -Maryse’s Book Blog
“Sürükleyici, seksi ve duygusal.” -Dear Author
“Harikulade ve leziz. Kesinlikle bu yıl okuduğum en iyi kitaplardan biri!” -The Book Pushers
Stage Dive Serisi 
- Aşkın Müziği 
- Aşkın Ritmi 
- Aşkın Şarkısı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP