Yüreğime Doğ / Berrin Karapınar [ Yorum ]

08:19:00, BY Elsa Kitap -


Merhaba arkadaşlar Yüreğime Doğ kitabını bitirdim.  Yalnız bende bittim çok güzel bir kitap ya. Elimden bırakmadım.  Bırakamadım. Gece saat 3 kadar okudum. Yazarın ilk kitabını da ben daha önce çok beğenmiştim.  Wattpad de diğer hikayeleri de okumuştum.  Fakat içlerinden en çok beğendiğim benim Yüreğime Dog oldu. Kitabı Kocaeli fuarında  iyi ki almışım. 



Simay mesleği polislik ve bu yüzden bir  çok görevde bulunuyor.  Bu görevlerde birinde ise korumalı yapıyor bir Arap iş adamına . Annesi ve kız kardeşinin yanında onlara refakat ediyor . Neyse kızımız zaten Araplar dan nefret ediyor . Bunun sebebi ise annaanesinin geçmişi.  O ne geçmiş öle ki deştikçe arkasında neler geliyor neler .  Simay'ın dedisi arap . Araplar çok eşlik olduğundan dedesi annaanesinin üstüne kuma getiriyor birde kaynanasının işkence lerine katlanamıyor ve kızını alıp ülkesine dönüyor .  




Kızda zaten bu yüzden araplardan nefret ediyor. Annesi ve babası bildiği insanların borç içinde olduğunu ve annesinin gidip dedesinden para istediğini öğreniyor . Dedesi para vermenin şartında Simay'ın kendilerini ziyaret gelmesini istiyorlar.  Neyse kız büyük annesinin üzülmesine dayanamıyor ve gidiyor . İşte bence olaylar bundan sonra patlak veriyor .  Simay dedesini ziyarete gitmesine gider ama hayatının değişeceğini onu bekleyen süprizleri tehlikeler , saklanan sırları öğrendiğinde neler olucak ? 



He bir de aşk gelip çatarsa. 
Spoir vermemek için kendimi adeta zor tutuyorum . Kitapta  beğenmediğim tek bir yer yoktu. Kusursuzdu.  Uzun zamandır böyle zevk alarak bir kitap okumamıştım.  Zaten yazarın dili ağır  olmadığından kitap hemen bitiveriyor.  Kitap kapağına zaten diyecek söz yok. 

3 yorum:

  1. harika bir solukta okudum bu güne kadar okuduğum en güzel kitaptı polata ne olduğunu çok merak ediyorum...

    YanıtlaSil
  2. Ben kitabı bulamıyorum siz nereden buldunuz

    YanıtlaSil
  3. Bende kitabı bulamıyorum siz nereden buldunuz

    YanıtlaSil

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP