Sen Benimsin / Betül Eldoğan [ Yorum ]

14:55:00, BY Elsa Kitap -
Herkese merhabalar;
Yine bir kitap yorumu ile karşınızdayım.



Sen Benimsin kitabımını bitirmiştim yorumu girmek bugün nasip oldu. Yazar ile biz Kocaeli  Kitap Fuarında tanıştık . Resimler çekildik.  Kendisi çok tatlı bir yazar yanaklarını sıkasım geldi.


Kitaba gelirsek Mardin'de yaşayan Ayaz ve Kader'in hikayesine tanık oluyorsunuz.  Ayaz  kendini bildi bileli çok sevdi Kader'i. Mardin'in Ayaz ağası  alev alev yanıyordu.  Bir çift gözde kavruluyordu. Kader'in ise tek derdi okumak İyi bir meslek sahibi olabilmekti.  Fakat kaderi o doğmadan yazılmıştı ve elinde onu yaşamaktan başka bir şey gelmiyordu.  Ayaz'a yakından tanımaya başladığından ona aşık olduğunu fark ettiğinde  kendisini Ayaz'a teslim etti. Evet aralarına bazı engeller girdi ama Ayaz'ın aşkına sahip çıkışı bu engelleri aşamalarında öncülük etti.



Ayaz karakterini sevdim aslında . Ama şu Kader'i sıkması yok mu. Kendi kardeşi ile bile kızı dışarı çıkartmıyor du neredeyse. 
Kader ise saf ve masum . Kızım bu kadar saf olma ya dediğim anlar oldu . Fakat oda attığı her adımda Ayaz'ın üzülme ihtimalini göze alması güzel bir davranıştı. 


Yazarın kalemi akıcı ve sade olduğundan hemencik bitti kitap .  Kitap kapağı da aslında hoşuma gitti ama bence başka bir kapak resmi de seçebilinirdi...

Tatlı  ve çiçeği burnunda yazarımızı tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim .
Hepinize Hoşçakalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP