[GKBT] Başka Bir Hayata - Sheila Athens / YORUM

05:57:00, BY Elsa Kitap -
Merhaba arkadaşlar Geveze Kalemler Tur Grubumuz ile yeni bir tur kitabı ile sizlerleyim.
Nemesis Kitap tarafından basılmış  olan Sheila Athens kaleminden Başka Bir Hayata isimli kitabı okuduk. İç tasarım olsun kapak tasarımı olsun gayet güzeldi. Hele sayfa numaralarının 
yazıldığı yerlerde ki şekiller çok güzeldi. 




Kitabın konusuna gelirsek eğer ; 
Gina Blanchard başarılı geleceği parlak bir hukuk öğrencisidir. 
Hukuk bürosunda staj yapmaktadır. Hukuk bürosunda işe başlamıştır. 
Bu hukuk bürosu suçsuz yere hüküm giymiş mahkumların suçsuzluğunu ispatlamaya çalışmaktadır. Aynı zamanda da voleybol oynamaktadır. 



Londa Vista dokuz yaşında annesini bir cinayete kurban vermiş görgü tanığını ise tek o görmüş ve böylece kişiyi tespit edip hapse göndermiş ise eskiden futbol oyuncusuymuş. Şimdi ise bir şirkette istatistik analizi yapmaktadır. 


İlk karşılaşmaları Gina'nın voleybol oynadığı kulüpte karşılaşırlar. Daha sonra ise yemek için birbirlerine söz verirler.   Daha sonra Londan annesinin katilinin Gina'nın şirketi tarafından suçsuzluğu kanıtlanıp dışarı çıkacağını öğrenmesi üzerine soluğu Gina'nın şirketinde alır. 


Aralarında gelgitli ilişkiler yaşamalarına rağmen birbirlerinden bir türlü kopamazlar. 
Londan'ın yaşadıkları aslında çok zor şeyler. Annesinin ölümü , cesedini Londan'ın bulması ve daha sonra katil diye yanlış insanı hapishaneye artırması.  Ve Londan'nun vurdum duymaz babası. En son bölümlere doğru London'un babasına söylediği kelimeler yaptığı konuşma o kadar güzeldi ki. 

Gelelim Gina'ya . Her şeye rağmen  London'un yanında olmaya çalışması ona destek olması çok güzeldi . Hele de son geçmişte London gibi onunda geçmişte yaşadıkları zor şeyler. 

Kitap anlatım bakımından hem sade ve akıcı. Ben başlarda biraz sıkılmaya başlamıştım fakat daha sonra kitap elimden bir çırpıda bitti. Ve hele o son sahne ne güzeldi ya...



2 yorum:

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP