[Kitap] Erkekleri Tavlama Günlüğü // Deniz Çalışkan - YORUM

01:35:00, BY Elsa Kitap -





Erkekleri Tavlama Günlüğü // Deniz Çalışkan
YORUM



Hayat bazen bize neler sunacağını bilemeyiz. Bilsek bile engel olabilir miyiz aşikâr. İşte bu kitap da tam bundan bahsediliyor.

Kızımız Kızıl amaçlarından biri olan Fame Dergisinde işe başlar. Fakat her şey istediği gibi gitmez ve dergiden atılmaması için büyük ses getirmesi gerekir. Yaşadığı hayat boyunca hiçbir şey ona altın tepsi de sunulmamıştır. Çaresizlik içinde çırpınırken ailesinden ayrı yaşadığı evinin zeminine tahtanın gıcırdaması ile fark ettiği birkaç belge ve günlük bulmuştur. Günlük ülkenin zenginlerinden Ateş Turan’ın ölen sevgilisine aittir. Ateş Turan hakkında her şey o günlükte yazmaktadır. Günlüğü ve belgeleri bulan Kızıl’ın bundan sonraki işi Ateş Turan olmuştur. Fame Dergisindeki konusunu da bulmuştur. Artık  hedefi Ateş Turan’ı tavlamak.

Farklı bir kimlik ile şirkete sızıp Ateş Turanı kendine aşık etmek ve bu yolda ilerlerken de aynı zamanda “Dört Yapraklı Gonca” adlı dergide izlediği taklitleri okuyucu ile paylaşmak.
İnsanlara erkekleri tavlarken dikkat etmesi gerektiği şeyleri paylaşacak. Fakat işler hiç umduğu gibi  gitmez.

Kızıl  babasını kaybeder. Daha sonra ise annesi ve ablası ile sorunlar yaşar. Aile sırlarını öğrenir. Bilmediği gerçekleri.
Gerçekler demişken Ateş Turan hakkında da bilmediği gerçekleri öğrenir. Başta sadece bir eğlence iken şimdi ise Kızıl için için bu işe gizem ve dram unsurları da dahil olur.

Kızıl çıktığı bu yolda ona getireceklerini bilemez. Gerçeklerin aslında göründüğü gibi olmadığını çok geçmeden anlar. Yaşadığı hayal kırıklıklarına rağmen her zaman güçlü olmayı bilenlerin hikâyesi bence. Yeri geldi ağladım yeri geldi güldüm. Benice Aşka bağlılığı Aşka sadakati anlatıyor bize bu kitap . Sonu ise bir o kadar hoş ve güzel bitti. Helal be sana Ateş TURAN…..


Yazarımıza bu güzel kitabı biz okuyucular ile kavuşturduğu için teşekkür ederiz.  Deniz ÇALIŞKAN ile yaptığımız değerli, röportaja da okumayı unutmayın…

 Kitabıma puanım ;






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP